<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=https://www.youtube.com/channel/UCJ1SRCCMNf6QmSjsx4c_fIw&ev=PageView&noscript=1" />

Siivouspalvelu hinnasto

Ottaen huomioon, että hintamme ovat neuvoteltavissa ja joustavia, voitte olla varmoja, että näiden hintojen tuntemisen jälkeen hymyilette tyytyväisyydestä ja ilosta. Muistakaa, ottakaa meihin yhteyttä ja hankkikaa itsellenne edulliset ja järkevät hinnat.

Pikpalvelu

Kotisiivous

alk. 35 €/h

sis. ALV 24 %

Pikpalvelu

Taloyhtiöt ja yritykset

alk. 29 €/h

+ALV 24 %

Pikpalvelu

Ikkunoiden pesu

alk. 39 €/h

Sis ALV 24 %

Lähtö Leppävaarasta ja tulo takaisin laskettava työaikaan.

Pk-seudun ulkona

Polttoainelisä min. 10 €, kun mennään 

 Espoon lähellä.

Pikpalvelu
Pikpalvelu

Hinta hinta topalvelulleen muut työn määrästä tosiasiallinen puolelta tulevasta tukea.


Tarvittaessa voit tilata jopa kolme pakettiautoa ja 5 muuttomiestä yhteen tarpeeseen.

Useamman auton tilaaminen on järkevää silloin, kun tavara menee eri osoitteeseen tai välimatkat ovat pitkiä. Pienillä autoilla myös helpommin ulko-ovea lähelle, milloin viimeinen on nopeampaa. Joskus taloyhtiön porttikongi on niin matala, että ei ole muuta mahdollisuutta kuin matalampi auto.


​Valikoimassamme on useita erikokoisia autoja, 7,5 -19m3 pakettiautoja. Jos asia on yli 3h muutto, voimme ottaa käyttöön myös kuorma-auton. Meille kannattaa kertoa mahdollisimman paljon muuttokohteesta, jotta voimme valmistautua parhaalla mahdollisella kalustolla muuttoa varten.


Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Me neuvomme sinua mielellämme kaikki asiaissa muuttoon siksi ja autamme arvioimaan vaadittavan mies- ja automäärän.